Dennis Gade Kofod

Jeg talte med Dennis. Vi skrev sammen. Om litteratur, om min bog. Han havde gode pointer om fortælling. For mig er Vold et forsøg på at trænge igennem til et nyt sted at skrive fra, tænkte jeg. Sådan noget må man ikke sige. Man skal lade sine bøger være i fred. Jeg har for meget lyst til at tale. Der er støj og nerver, nerver og støj. Se i øvrigt hvor sindsyg godt Nancy, Dennis seneste bog, blev modtaget. Roman! Roman!

For mig er romanen mange ting. Den er jeg ikke færdig med.

Han nævnte Chatwin. Godt forbillede. Men han havde mulighed for at bevæge sig i verden hele tiden, hele tiden på vej, hvis man ikke kan det, må man læse verden sammen med det hjemlige. Det er vidst svært….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *